За нас

1981 г.
Началото
Началото

ACS Courier е създадена през 1981 г. и сертифицирана по стандарт ISO 9002, тя е лидер в предоставянето на куриерски услуги за документални и малки колетни пратки, завоювайки постепенно доверието и предпочитанията на своите клиенти, предоставяйки качествени услуги на конкурентни цени. Компанията разполага с най-модерните компютизирани системи за сортиране и проследяване на пратките. Компанията притежава Специален Национален Обществен Лиценз за работа на Гръцкия пазар.

2005 г.
На Българския пазар
На Българския пазар

ACS Courier Bulgaria оперира на Българският пазар от 1 юли 2005 година. Ние сме първият български офис на най-голямата гръцка компания за куриерски услуги ACSCourier, която има над 350 офиса и практически осигурява 100 % покритие на територията на Гърция, Кипър и Албания. Предлагаме да се възползвате от услугите, които могат да ви спестят много време, средства и усилия.

днес
Всеки работен ден
Всеки работен ден

Всеки работен ден от седмицата осъществяваме доставки на документни и колетни пратки до Гърция, Кипър и Албания. Голямо предимство за нашата компания е,че извършваме доставки за смeтка на получателя в България (collection request) от Гърция и Кипър. Срокът за доставка до Солун и Атина и по-големите градове на Гърция е два работни дни, до островите и Кипър три работни дни.

0
+
Доволни клиенти
0
Години в бизнеса
0
+
Офиса
0
%
Покритие